Aankoop tips en informatie over het gebruik van de snelkookpan

Fissler Snelkookpan

Fissler heeft 6 Snelkookpannen in zijn assortiment te weten: de vitavit premium, de vitavit comfort, Magic Comfort, Vitavit Royal, Bluepoint en de Vitaquick. Fissler GmbH is bekend om het procuderen van veelzijdige producten. De Fissler snelkookpan laat u diverse manieren koken: koken of smoren (sudderen), stoomkoken met inzetmandje, braden en frituren (zonder deksel), maar ook ontdooien, wecken of ontsappen.

De Fisselr snelkookpan nieuwe werelden om lang plezier te kunnen hebben van deze met zorg in Duitsland geproduceerde snelkookpan en om een zo lang mogelijke levensduur te bereiken, adviseren wij u om de meegeleverde handleiding aandachtig te lezen en de aanwijzingen op te volgen.

Eigenschappen Fissler snelkookpan Vitavit Premium:
Makkelijk afsluiten
Dankzij een metalen lipje aan het deksel is het heel makkelijk om het deksel in de juiste positie te leggen. En dankzij de nieuw ontworpen rand van de pan is het afsluiten van de snelkookpan een fluitje van een cent.

Stevig afgesloten
Als de snelkookpan goed afgesloten is, hoort u een klik en het kleurendisplay in het handvat verkleurt van rood naar groen. Pas dan wordt er druk opgebouwd.

Drie kookniveaus
Naast de twee normale kookniveaus biedt de vitavit® premium een innovatieve stoomkookfunctie. Het werkt zonder druk: U kunt altijd kijken, roeren en kruiden toevoegen. Het nieuwe stoplichtdisplay maakt koken met de snelkookpannen simpel en veilig.

  1. Geel: U kunt de hittebron temperen.
  2. Groen: De ingestelde temperatuur is bereikt en de kooktijd begint.
  3. Rood: De temperatuur is te hoog.

Veiligheid
De vitavit® premium beschikt over een ergonomisch beugelhandvat. Zo bent u altijd verzekerd van veilige grip, zelfs met natte of vette handen.

Stoom aflaten word makkelijk
Door de speciale handige stoomaflaatfunctie hebt u exacte controle over het aflaten van stoom. U hoeft niet langer het sleufje zelf vast te houden.

Handig in gebruik
Door het afneembare handvat is deze snelkookpan makkelijk te reinigen en op te bergen. Een praktisch voordeel als u verschillende pannen in de kast zet: u kunt ze opstapelen.

CookStarbodem, geschikt voor alle hittebronnnen.
Door deze bodem is de vitavit® comfort geschikt voor elk fornuis. De pan wordt snel en gelijkmatig warm en u kunt zelfs energie besparen.

Altijd het juiste volume
De praktische niveau-aanduiding aan de binnenkant van de pan geeft het minimum- en maximumvloeistofvolume aan.
De vitavit® premium beschikt ook over een maatverdeling in liters.